Citrusbijbel t.w.v. € 34,99

In Citrusbijbel vind je meer dan 250 recepten met verschillende citrusvruchten; van grapefruit tot mandarijn en van bergamot tot kaffirlimoen. Citrus zit boordevol vitamine C én is ontzettend veelzijdig. Wat te denken van crostini met whipped citroenboter of grapefruit gravad lax of een krokante schnitzel met limoenremoulade. En in het weekend pak je uit met een […]

De Zilveren Lepel per regio t.w.v. € 49,99

Maak met De Zilveren Lepel per regio een culinaire roadtrip door Italië. Van romige fonduta valdostana uit Valle d’Aosta en onweerstaanbare cannoli uit Sicilië tot minder bekende gerechten die alleen bij Italianen thuis op  tafel staan. Aan de hand van 160 authentieke en verrassende recepten ontdek je welke ingrediënten de smaak maken in de beste […]

Padella t.w.v. € 29,99

Sinds Tim Siadatan zijn restaurant Padella in Londen opende, staan mensen buiten in de rij. In dit kookboek vind je alles wat je nodig hebt om thuis zijn iconische pastamaaltijden te bereiden. Met uitgebreide uitleg over de beste ingrediënten en technieken plus meer dan 100 recepten, van snel klaar tot feestelijk. Ga voor klassiekers als […]

Mangiamo! t.w.v. € 34,99

De Venetiaanse Sarah Puozzo laat je in Mangiamo! op een unieke wijze kennis maken met culinaire en culturele ervaringen in Italië. Van mystieke wijn proeven met monniken in de Veneto tot het eten van fluweelzachte  tortellini van de godin Venus in Emilia-Romagna. In het boek staan 66 makkelijk te bereiden recepten uit verschillende regio’s. Dit […]

Vandyck dekbedovertrek Lush Lagoon t.w.v. € 179,95

Geometische vormen in tijmgroen, blauw en geel weven samen een speels design dat desondanks rustig oogt. Lush Lagoon thyme is gemaakt van 100% katoensatijn (met maar liefst 200 thread  count) voor een soepele en luxueuze stof. De achterkant van het dekbedovertrek is effen lichtblauw. De kussens hebben aan beide zijden een paar kleurvlakken. Verkrijgbaar in […]

Aroma. Van traditie naar fine dining t.w.v. € 32,50

Restaurant Aroma in Vaassen, het Italië Magazine Restaurant van 2023, combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora brengt klassieke smaken tot leven met respect voor de herkomst van ingrediënten. De recepten gaan van simpel en eerlijk tot fine dining voor fijnproevers. Daarnaast deelt hij zijn persoonlijke interpretaties en verhalen […]

Recepten uit Rome t.w.v. € 25,99

Het sympathieke stel Katie en Giancarlo Caldesi, bekend van hun restaurants, kookscholen en -boeken, presenteert in Recepten uit Rome een breed scala aan typisch Romeinse gerechten. Klassiekers zoals saltimbocca alla romana of pasta carbonara, maar ook eigentijdse variaties die nu populair zijn in de trattorias en restaurants van de eeuwige stad. Ga op reis naar […]

Italië Magazine agenda en scheurkalender 2026 t.w.v. € 33,90

Geniet het hele jaar van Italië met deze sprankelende agenda boordevol vermakelijke weetjes, seizoensrecepten en de tien leukste tips en adressen in il bel paese. En gebruik de scheurkalender voor je dagelijkse dosis dolce vita! Let op: de agenda’s en scheurkalenders zijn pas leverbaar vanaf medio september 2025! Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine […]

Autoroutes Noord- en Midden-Italië t.w.v. € 26,99

Deze fijne Capitool gids voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels! 25 autoroutes – uiteenlopend van een tot vijf dagen – brengen je diep het ongerepte Italiaanse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodaties. Bij elke route hoort een wandeling door een oude […]

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 36 (i.p.v. € 42,50) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 72 (i.p.v. € 85) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.