Magazine

Nr. 5, 2024

Een onbekende vallei in Toscane, de Val di Cecina
Het groene hart van het groene Italiaanse hart Umbrië
Musici Mayke en Matthijs vonden hun Italiaanse geluk in de Marken
Onze culinaire ontdekkingsreiziger Susan is deze keer in Catania
Sardijnse recepten uit het nieuwe kookboek Wilde vijg & venkel
Op bezoek bij Gió Cucina Italiana, winnaar van onze restaurantprijs
Een overzicht van de leukste sagre
Hoogtepunten van de Milanese meubelbeurs Salone del Mobile

Nr. 4, 2024

Met de nachttrein (die ook op de boot gaat) van Milaan naar Palermo
Isola d’Elba, waar de herinneringen aan Napoleon nog levend zijn
Autoroute langs de Ligurische kust met een uitstapje naar Parma
Vlakbij de Boboli-tuinen ligt de Villa Bardini a garden with a view
Onze culinair fijnproever Susan gaat naar koffiestad Trieste
Recepten: vijf greatest hits uit de Romeinse keuken
Elke zomer is er in Torre del Lago een prachtig (openlucht) Puccini-festival
Nederlanders Maurice en Karen runnen een hotel in Trentino

Nr. 3, 2024

Een 4-daagse autoroute van Verona naar Venetië
Susan deelt haar culinaire gids voor Chioggia
Verrassingen op Sardinië waar een oude wens in vervulling gaat
Stem op je favoriet! De nominaties voor onze restaurantwedstrijd
Hollywood aan de Tiber: een bezoek aan de Cinecittà-studios
Portret van Hugo Pratt, bedenker van stripheld Corto Maltese
Interview met onze man in Rome, Ewout Kieckens

Nr. 2, 2024

  • Wijnroute per fiets + prachtige bergwandeling in Zuid-Tirol
  • Susans culinaire tips voor Modena
  • 10 topterrassen with a view  in Rome
  • Nederlands stel vindt het geluk in Napels
  • Recepten uit  Italopop, een kookboek met een twist
  • Portret van de schatrijke markiezin Luisa Casati
  • Isola del Garda, een magische plek in het Gardameer.

Nr. 1, 2024

  • Susans culinaire tips voor Rimini en Ravenna
  • Interviews met 9 Nederlandse B&B-eigenaren
  • Wandelen door Etruskische gangenstelsels
  • Recepten uit Brutto  én uit Veganissima
  • De kus  van schilder Francesco Hayez had een revolutionaire boodschap
  • De inschrijving voor de verkiezing van het Restaurant van het Jaar is geopend!
  • Op bezoek bij wijnmaker Ed Spetter in Toscane
  • Winterse reportages uit Cuneo en de Val di Fassa

Nr. 6, 2023

  • Historie, magie en mysterie in Turijn
  • Susans Culinaire Little Black Book: Bolzano en Trento
  • Op bezoek in het hoofdkwartier van de carabinieri
  • Authentieke restaurants in Siena
  • Recepten uit Amalfi door Ursula Ferrigno
  • Danseres Leontine Snel woont al vele jaren in Rome
  • De platte pet uit Sicilië is eigenlijk een Engelse vondst

Nr. 5, 2023

Genieten van la dolce vita en Gemütlichkeit in zomers Zuid-Tirol
Boemelen rond de Etna, van bergdorp naar bergdorp
Susan Culinaire Little Black Book: Vicenza en Treviso
Op bezoek in het Italië Magazine Restaurant van het Jaar  2023: Aroma
Nieuwe ontwerpen op de Salone del Mobile, de Milanese meubelbeurs
Pastarecepten van restaurant Toscanini
Tentoonstelling Julius Caesar in H’ART Museum (voorheen Hermitage)
Museo Agostinelli: van paraplu’s en wereldbollen tot Afrikaanse maskers

 

 

 

Nr. 4, 2023

  • Wie zijn de winnaars van onze restaurantwedstrijd?
  • Feestelijke selectie van sagre en festivals in Italië deze zomer
  • De leukste adresjes binnen de muren van Lucca
  • Zuidwest-Sicilië: prachtige stranden, charmante dorpjes en Griekse tempels
  • Op bezoek in Collodi: het thuis van Pinokkio
  • De bewogen geschiedenis van de bouw van Turijns Mole Antonelliana
  • Recepten uit Milaan en Lombardije

Nr. 3, 2023

  • Prachtige autoroute van Ferrara naar Ravenna
  • Parma biedt veel meer dan heerlijke prosciutto en Parmigiano Reggiano
  • Interview met Andrea Vreede, Vaticaan-kenner en -correspondent
  • Een historische treinreis door Abruzzo
  • De Castelli Romani, al eeuwenlang een favoriet van de Romeinen
  • Smakelijke, eenvoudige recepten uit de Saladebijbel
  • Portret van de futuristische schilder en beeldhouwer Umberto Boccioni

Nr. 2, 2023

  • Het paradijselijke noorden van Sardinië
  • Adriatisch Puglia, van Bari tot Otranto, plus een uitstapje naar Lecce
  • Tullio Masoni uit Reggio Emilia heeft ’s werelds kleinste wijngaard
  • Recepten van de Pasta Grannies: de oma’s geven hun culinaire geheimen prijs
  • De zolder van de Chiesa Nuova in Rome diende als camera obscura
  • De triomftocht van Rosalba Carriera (1673-1757) met miniaturen en pastelportretten
  • Het langzame leven: Laura Bronkers organiseert retreats in Puglia

 

Nr. 1, 2023

  • Prachtige zeegezichten, eenvoudig eten en markante mensen in Calabrië
  • Een verblijf in Villa Abbondanzi, vlakbij de beroemde mozaïeken van Ravenna
  • Op speurtocht in Novara en omgeving naar het heksenverleden
  • Traditionele Toscaanse recepten
  • Susan van Deth geeft haar gastronomische tips voor Bologna
  • Jayden Oosterwolde verruilde FC Twente voor Parma Calcio 1913
  • In gesprek met Fabio Zaffagnini die 1000 rockmusici samenbracht in Cesena
  • Amedeo Modigliani: het korte, krachtige leven van een begenadigd kunstenaar

 

 

Nr. 6, 2022

  • Op bezoek bij Roberto Payer in Lucca
  • Claudia van Zon runt de pizzeria op het landgoed van Sting
  • Val Camonica, een geheimtip tussen het Lago d’Iseo en de Alpen
  • Susan van Deth deelt deze keer haar culinaire tips voor Milaan
  • Het grootste park van Rome is nauwelijks bekend bij toeristen
  • 25 jaar na zijn dood wordt Gianni Versace geëerd in het Groninger Museum
  • Italiaans streetfood, recepten van Annet Daems
  • Adembenemende klimplekken op korte afstand van Rome

Nr. 5, 2022

  • Portret van het Italië Magazine Restaurant van het Jaar: Pianeta Terra
  • Op pad in de mooiste vallei van Toscane, de Valle d’Orcia
  • De (geheime) culinaire adresjes van Susan van Deth in Rome
  • De westoever van het Gardameer, van Limone tot Salò
  • Ellen Hidding, Nederlandse presentator op de Italiaanse tv
  • Interview met Donna Leon ter gelegenheid van haar 80ste
  • Nieuwe ontwerpen van de Milanese meubelbeurs

Nr. 4, 2022

  • Zomer op chic Capri, een eiland met vele gezichten en een absurd mooie zee.
  • Susan van Deth deelt deze keer haar (geheime) culinaire adresjes in Florence.
  • Jachthavens en dorpen aan de kust van Trieste tot Lignano Sabbiadoro.
  • De kleuren en geuren van het eilandje Ventotene voor de kust van Lazio.
  • Al tientallen jaren is de antiekmarkt van Arezzo een begrip.
  • De Nederlandse herderin Daphne vond haar plek op een berg in Ligurië.
  • Recepten van Raffaela Amato met als inspiratiebron de Vesuvius.

Nr. 3, 2022

  • Een roadtrip door Abruzzo. Van Gran Sasso, tot witte stranden en L’Aquila.
  • Susan van Deth deelt haar (geheime) culinaire adresjes in Venetië.
  • Twee meren, een stoer kasteel en een bos vol kunst in Valsugana, Trentino.
  • Een van de interessantste parken van Rome, Villa Torlonia.
  • Zoete recepten uit La vita è dolce van chef-kok en illustrator Letitia Clark.
  • Punto Arte Festival: muziek en lekker eten in een sprookjesachtig decor.
  • Pasta alla Norma, recept en het verhaal erachter.

 

Nr. 2, 2022

  • Glamour aan de Amalfikust, authenticiteit in de Cilento
  • In stijl aan het Lago di Como: op de fiets, per boot en watervliegtuig
  • Interview met Rita Boncompagni Ludovisi wier villa geveild wordt
  • Twee prachtige tuinen in Palermo met een bijzondere historie
  • Interview met en recepten van Jadis ‘the Lemon Kitchen’ Schreuder
  • Liefdesproblemen? Schrijf aan de Julia’s in Verona
  • Een Sardijnse schapenkaas werd de trots van het Toscaanse Pienza

Nr. 1, 2022

  • Hoe een Nederlands stel van een bouwval een luxe B&B maakte
  • Recepten uit De Zilveren Lepel vegetarisch
  • Topadressen op het eiland Ischia, een groen lusthof in zee
  • De genomineerden voor Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2022
  • De controverse rond de bouw van het Vittoriano in Rome
  • Al 7 generaties maakt de familie Nardini grappa
  • De Colli Euganei, groepje heuvels in de Po-vlakte
  • De wijnen van het huis Argiano behoren tot de beste van Italië

Nr. 6, 2021

  • Op pad met schrijver Paolo Giordano in zijn woonplaats Rome.
  • Recepten met de witte truffel van Alba.
  • Een prachtige B&B van een Vlaams gezin in Toscane.
  • De winnaars van de fotowedstrijd!
  • Een eldorado in het noordwesten van Elba, Capo Sant’Andrea.
  • Net buiten Rome bevindt zich het lustoord van keizer Hadrianus, de Villa Adriana.
  • Nieuws van de Milanese meubelbeurs Salone del Mobile.

 

Nr. 5, 2021

  • Een stad in transformatie: nieuwe en oude hotspots in Milaan
  • Een smakelijke roadtrip door de Chianti Classico
  • Loungen aan het Lago d’Idro plus de stad Brescia
  • Kastelenroute in de Oltrepò Pavese
  • Verzot op Venetië, kunst en mannen: Peggy Guggenheim
  • Nieuwe rubriek: koken met Susan
  • Vespa bestaat 75 jaar. Een eerbetoon
  • De Tarottuin van Niki de Saint Phalle in Toscane

 

Nr. 4, 2021

  • Fietsen door Emilia-Romagna met heuvels en uitzicht op zee
  • Een panoramische autoroute door het Montefeltro-gebergte
  • Pantelleria, het meest exotische eiland van Italië
  • Susan van Deth probeert vanuit Padua het Italiaanse ontbijt te veranderen
  • Tips van Susan voor een bezoek aan haar woonplaats
  • De Italiaanse keuken met een Zeeuwse twist: recepten van Sergio Herman
  • Hoe de wraakzuchtige ‘Lady Gucci’ haar ex-man liet vermoorden
  • De metrostations van Napels zijn een ‘openlucht’museum

Nr. 3, 2021

  • Ontdek de schoonheden van de kust van Lazio zoals Gaeta, Sabaudia en Sperlonga
  • De boom in: enkele van de mooiste tree houses, van noord tot zuid
  • Een afwisselende roadtrip: van Bergamo (via een fraaie omweg) naar Brescia in drie dagen
  • De aantrekkelijkste badplaatsen van Italië gekozen door Paola van Dam
  • Topkunst met tegeltjes: de Fondazione Bisazza bij Vicenza
  • Interview met twee chef-koks uit Genua. Met traditionele recepten!
  • De duurzame Duivelsvallei – Alta Val di Cecina – in Toscane

Nr. 2, 2021

  • De bloedmooie kustlijn van de Riviera di Levante
  • Een paradijs in Puglia: de Alchimia Collection
  • In gesprek met twee Italiaanse chefs van toprestaurants in Nederland
  • Zowel het palazzo als de collectie zijn spectaculair: Galleria Borghese in Rome
  • Recepten uit de keuken van Trentino
  • De bijzondere sculpturen van Arnaldo Pomodoro
  • Op en rond de Etna; natuurgeweld, heerlijke wijnen, de lekkerste pistache

Nr. 1, 2021

  • Het Rome van de Romeinen, dé adresjes
  • Toscaanse B&B Locanda Toscanini, gerund door Nederlanders
  • Quadraro, Romeinse buitenwijk met historie en streetart
  • De mooiste wellnesshotels in de bergen
  • Recepten uit de keuken van de Eeuwige Stad
  • In 2021 is het 700 jaar geleden dat Dante overleed
  • ‘La vita davanti a sé’: zwanenzang van Sophia Loren

Nr. 6, 2020

  • Het Florence van de Ferragamo’s. Met de fijnste adressen in de stad
  • Op bezoek bij La Vecchia Scuola, de B&B van Jurgen en Gonnie Linssen in Le Marche
  • Interview met en recepten van Luna Trapani, schrijfster van ‘Veganista’
  • Geheimen van Genua: suggesties voor een 2de, 3de, Xste bezoek aan de stad
  • Een liefdesaffaire die de wereld schokte: Ingrid Bergman & Roberto Rossellini
  • In ‘Mafiopoli’ beschrijft Sanne de Boer de macht van de Calabrese maffia ’Ndrangheta. Wij spraken haar
  • 60 jaar designklassiekers van de Salone del Mobile

Nr. 5, 2020

  • Op bezoek in B&B Palazzo Giusti: het thuis van decorontwerper Roel Schneemann
  • In gesprek met Albiera Antinori, de 26ste generatie wijnmakers, in hun hypermoderne cantina
  • Portret Elsa Schiaparelli, de grootste modeontwerpster van het interbellum
  • Even iets anders dan de Eeuwige Stad? Fijne eetadressen rondom Rome
  • Actief genieten in het mondaine Limone sul Garda
  • Recepten uit ‘De Zilveren Lepel – Classic’

Nr. 4, 2020

  • 30 jaar Italië Magazine, 30 favorieten van de hoofdredacteur
  • 10 charmante eetgelegenheden in Bologna
  • Cavallino-Treporti, wandel- en fietsparadijs in de Venetiaanse lagune
  • Novanta, het ‘off the grid’-hotel in Toscane van een Nederlandse vriendengroep
  • Castello di Postignano, van spookstadje tot droomkasteel
  • Frisse recepten met citroen + heerlijks uit de Sardijnse keuken
  • We stellen voor: onze nieuwe columnist Roeland Scholtalbers

Nr. 3, 2020

  • Zomers genieten in de Valle d’Aosta
  • Botanische tuin met mooie uitzichten over Rome
  • Le Marche in 12 ambachten
  • De beste eetadresjes in Italië, deel II
  • Het iconische Caffè Florian aan de Piazza San Marco
  • Een ode aan filmregisseur Federico Fellini
  • Recepten van Italiaanse oma’s, de ‘Pasta Grannies’ op sociale media

Nr. 2, 2020

  • Pizza-tour in Napels en ontspannen op Procida
  • De charme van het noordwesten van Sardinië
  • Marsala op Sicilië: de stad en zijn zoete, versterkte wijn
  • Marcello Dudovich, verbeelder van de belle époque
  • Historische winkels in het centrum van Rome
  • Casa Valle Erro: luxueus logeren bij Nederlanders
  • Ontspanning, wellness én truffels in de Val d’Orcia

Nr. 1, 2020

  • op bezoek bij het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2019, het Maastrichtse Gio’s Cucina Casalinga
  • een wandeling langs de Via del Volto Santo in Toscane
  • shoppen (en eten en drinken) in stijl in Milaan, Rome en Florence
  • 11 nieuwe en bijzondere musea
  • portret van motorcoureur en publiekslieveling Valentino Rossi
  • slapen bij de boer, een mooi alternatief voor de wintersport
  • de bijzondere stoffen van Fortuny, de magiër van Venetië.

Nr. 6, 2019

  • Insidertips: 150 restaurants in Italië, deel I
  • Stadsgids Trapani
  • Het bijzondere verhaal van spumante Ferrari
  • Recepten van Restaurant Mario uit Neck
  • Pavia & Vigevano, twee steden onder de rook van Milaan
  • ‘Geheim’ museum in Florence: Museo Stibbert
  • Rosita Steenbeek en een ijsjesdief

Nr. 5, 2019

  • De nominaties voor onze restaurantwedstrijd
  • Thuis bij Jan en Babette Cremer in Umbrië
  • Het Lago Maggiore en de Isole Borromee
  • Onze keuze van 20 bijzondere hotels in vier steden
  • Een dorp in de Eeuwige Stad: Garbatella
  • Citytrip Montalcino en de Val d’Orcia
  • Op culinaire reis in de Abruzzo met Antonella Barbella
  • Nieuwe ontwerpen van de meubelbeurs Salone del Mobile

Nr. 4, 2019

  • Onze keuze: 11 mooiste plekken in Umbrië
  • De twee kusten van de Salento, plus Lecce
  • Het ‘kasteeltje’ van Michael en Fijtje Lothmann in Piemonte
  • Citytrip Rimini: stad met twee gezichten
  • Siciliaanse recepten met citrusvruchten
  • De spectaculaire roof van de Mona Lisa
  • Nuraghi, de prehistorische trots van Sardinië
  • Tips, adressen, nieuwtjes en columns

Nr. 3, 2019

  • Onze keuze van 25 B&B’s in Toscane, Umbrië en Le Marche
  • Het wilde westen van Sardinië, ongerepte stranden en ruige natuur
  • Vicenza, stad van renaissance-architect Andrea Palladio
  • De tien mooiste klassieke koffiehuizen in Triëste
  • Het goud van de Amalfikust: ‘colatura di alici di Cetara’
  • Restaurantwedstrijd: de inschrijving is geopend!
  • Recepten uit ‘Grandi gusti’ van Katie Perla
  • ‘Sprezzatura’, Italiaanse schilderkunst 1850-1910 in Assen

Nr. 2, 2019

  • Recepten van Restaurant Mario uit Neck
  • Het Toscane van Giacomo Puccini
  • De Eolische eilanden Lipari en Stromboli
  • Trentino, van de Dolomieten tot de stad Trento
  • Citytrip Catania
  • Aaron Deckers brengt Italië aan de stroopwafel
  • Hollywoodster Rudolph Valentino, de latin lover uit Puglia
  • Het Italië van Rick Nieman, een interview

Nr. 1, 2019

  • B&B Follonico, het Toscaanse lustoord van een Italiaans-Nederlands stel
  • Een bezoek aan Matera, Culturele Hoofdstad van Europa 2019
  • Op het eilandje Mazzorbo in Venetië wordt een unieke wijn gemaakt
  • Een gastronomische roadtrip door Piemonte
  • Groeten uit Italië van: Filomena Uffing
  • De Utrechtse navolgers van Caravaggio
  • Mozzarella uut Twente
  • Recepten van Maroeska – Heel Holland bakt – Metz

Nr. 6, 2018

  • Het verrassende achterland van Napels
  • Op pad met Ilja Leonard Pfeijffer in Genua
  • Citytrip naar fietsstad Ferrara
  • Portret van de winnaar van de juryprijs: Risto Enoteca PepeNero
  • Recepten van maestro Antonio Carluccio
  • De Nederlandse historie van Livorno
  • Wijn maken in Toscane met Mozarts muziek
  • Groeten uit Italië: de tulpentuin bij Milaan van Edwin & Nitsuhe

Nr. 5, 2018

  • De Versiliakust: van Forte dei Marmi tot Viareggio
  • Fietstocht door Friuli
  • Na een grondige restauratie is Pompeï als herboren
  • Interview met driesterrenchef Enrico Crippa
  • Citytrip Lucca
  • De ‘verticale bossen’ van architect Stefano Boeri
  • Nieuwe ontwerpen van de Milanese meubelbeurs
  • Eenvoudige, maar heerlijke pastarecepten

Nr. 4, 2018

  • Een ontdekkingstocht rondom het Gardameer
  • Costa Smeralda en La Maddalena: de luxe kant van Sardinië
  • Stem op je favoriet voor het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2018
  • Citybreak Viterbo, ‘stad van de pausen’
  • Aperitivo in Turijn – met de beste adressen
  • Tuin La Foce in Toscane
  • Recepten uit de Calabrese keuken
  • De Grand Tour – met tentoonstelling in de Hermitage Amsterdam

Nr. 3, 2018

  • Verrassingen van de Veneto, van Verona tot het Gardameer
  • Citytrip Palermo, Culture Hoofstad van Italië 2018
  • Interview met Rino Barillari, paparazzo van het eerste uur
  • FICO Eataly, het grootste ‘foodpark’ ter wereld
  • Portret van hip en trendy modemerk Vivetta
  • Riva, producent van de beroemdste speedboten ter wereld
  • Toscaanse recepten van Giancarlo en Katie Caldesie
  • Country House Montali: Vega-pioniers in Umbrië

Nr. 2, 2018

  • Sardinië: Cagliari, witte zandstranden en ruige natuur bij Tertenia
  • Toscane, een reis in een halve cirkel om Florence
  • Citybreak naar het charmante Parma
  • Smullen in Rome, deel 2
  • Portret van het iconische motormerk Moto Guzzi
  • Interview met Bibi Segaar, een Haagse in de ‘Marcuzzo’
  • Recepten van Massimo Bottura & friends

Nr. 1, 2018

  • Koken, eten en genieten aan de voet van de Etna
  • Nieuwe serie: citybreaks. Als eerste Ascoli Piceno
  • Winterse genoegens in Zuid-Tirol
  • Bijzondere restaurants in Rome, deel I
  • Recepten uit Venetië
  • Model in Milaan: Barbara Snellenburg
  • Mr. Okay maakt zijn 30ste nieuwjaarsduik in de Tiber
  • Maurizio Cattelan, enfant terrible in de kunst

Nr. 6, 2017

  • Milaan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden
  • Terra delle Gravine, het Arizona van Italië
  • Recepten van culi-paradijs Eataly
  • Uitreiking van de restaurantprijs
  • Op bezoek bij de winnaar: Eatmosfera
  • Drie zussen met een iconisch modehuis
  • Nieuw: serie portretten van Nederlanders in Italië
  • De comeback van inheemse Italiaanse varkenssoorten

Nr.5, 2017

  • Ambacht, traditie en natuurlijk heerlijk eten in Le Marche
  • Udine en schilder Tiepolo, San Daniele en zijn ham
  • ‘Zomersporten’ in Livigno, het taxfree paradijs in de Alpen
  • Nieuws van de Salone del Mobile, de meubelbeurs in Milaan
  • Recepten van Big Mamma
  • Een ode aan Renzo Piano, de architect van de lichtheid
  • Villa Borghese, het groene hart van Rome

Nr. 4, 2017

  • Het mooie platteland van Lazio buiten Rome
  • La Fenella verrees door Nederlanders als een feniks uit de as
  • Onze keuze van een zestal fantastische eilanden
  • In alle rust fietsen door de Eeuwige Stad
  • De genomineerden voor onze restaurantwedstrijd
  • Een ode aan de legendarische Gina Lollobrigida die 90 wordt
  • Recepten uit de nieuwste ‘Zilveren Lepel’: Napels en de Amalfikust

Nr. 3, 2017

  • Een culinair bezoek aan Bologna
  • Esquilino, de zevende heuvel van Rome
  • Casanova di Neri, de allerbeste Brunello?
  • Florence, de bakermat van de florijn (en het bankieren)
  • De mondaine charme van Portofino
  • Heerlijke recepten uit de Siciliaanse keuken
  • Handgemaakt schoeisel (en tassen) van de Fratelli Rossetti
  • Totò, portret van een briljant komiek

Nr. 2, 2017

  • De kliffen van de Gargano. Een schiereiland dat verdient ontdekt te worden.
  • Cityhoppen in Umbrië
  • ’s Werelds oudste hortus botanicus vind je in Padua
  • Slapen bij Oranjes, familie van onze koning
  • Het dorp Civita di Bagnoregio brokkelt langzaam af
  • Recepten voor zonnige taarten en paasrecepten
  • Caspar van Wittel introduceerde de vedute in Venetië
  • Jacovitti, de beste cartoonist van Italië

 

Nr. 1, 2017

  • Op culinaire ontdekkingstocht door Calabrië
  • Die andere lagune: antiek Aquileia en lieflijk Grado
  • De schoonheid van verval, foto’s van verlaten gebouwen
  • Logeren in luxe in een modehotel
  • De overstroming van de Arno: 50 jaar later
  • Feestelijke recepten
  • Winter in Trentino
  • Het Politieautomuseum in Rome

Nr. 5, 2016

  • Venetië voorbij: Treviso en omgeving, eeuwenoude traditie, bouwkunst en grappa
  • De Romeinse wijk Ostiense verenigt oud en modern, industrieel en klassiek
  • Op bezoek bij Da Braccini, het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2016
  • Het paleis van de president in Rome, het Quirinaal, opent zijn deuren
  • Eenvoudige, smakelijke pastarecepten van de Spaghetteria-restaurants
  • Ook ondergronds weet Napels te verrassen
  • Paisley-motieven zijn een rode draad in de ontwerpen van modehuis Etro
  • Start en aankomst van de Mille Miglia, maar bovendien een stad met een rijke historie: Bresci

Nr. 4, 2016

  • Lichamelijke inspanning en Barolo, truffels en Slow Food in Piemonte
  • Bergamo, een stad met twee gezichten
  • In de voetsporen van Napoleon op Elba
  • Room with a view: Hotel Villa Massa bij Florence
  • Smaken van de meren: vier recepten
  • Fra Bartolommeo in Boymans Van Beuningen
  • Kunstverzameling van de oprichter van Max Mara
  • Nieuws uit Milaan van de Salone del Mobile

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram