Agenda en Scheurkalender 2024

De redactie van Italië Magazine heeft voor 2024 weer een geweldige bureauagenda boordevol vermakelijke weetjes, grappige anekdotes en smakelijke Italiaanse recepten verzameld. Daarnaast geven ze de tien leukste tips en adressen in Italië! Uiteraard ontbreekt ook een overzicht van feestdagen en schoolvakanties in 2024 en 2025 niet en is er veel ruimte voor notities. Aan de binnenkant van de kaft zit een praktische insteekflap.

Of kies voor de scheurkalender: voor elke weekdag en weekend van 2024 geven we grappige feiten, curiositeiten en weetjes over Italië. Voor je dagelijkse dosis dolce vita!

 

De Italië Magazine Agenda en de Italië Magazine Scheurkalender kosten elk € 16,95. Bestel nu vóór 1 oktober 2023 en je betaalt géén verzendkosten binnen Nederland! Je bestelling wordt in de tweede week van oktober bij je thuisbezorgd.

Ben je abonnee? Dan krijg je automatisch € 3,50 korting op de verkoopprijs van de agenda en de scheurkalender! En bestel je vóór 1 oktober 2023 dan betaal je ook nog eens géén verzendkosten binnen Nederland. Je bestelling wordt in de tweede week van oktober bij je thuisbezorgd.

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram