Aroma. Van traditie naar fine dining t.w.v. € 32,50

Restaurant Aroma in Vaassen, het Italië Magazine Restaurant van 2023, combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora brengt klassieke smaken tot leven met respect voor de herkomst van ingrediënten. De recepten gaan van simpel en eerlijk tot fine dining voor fijnproevers. Daarnaast deelt hij zijn persoonlijke interpretaties en verhalen achter authentieke gerechten, waarmee hij je meeneemt op een culinaire reis door ‘zijn’ Italië.

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Als bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf de set.

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram