Oase van rust

(Advertorial)
Residence Serena in Assisi – een oase van rust in het groene hart van Italië  Niet voor niets wordt Umbrië het groene hart van Italië genoemd – en Assisi is als schitterend middelpunt van dit groene hart de perfecte plek om je even onder te dompelen in duizend tinten groen.Een perfect adres voor zo’n ontspannen verblijf is Residence Serena, even buiten Assisi. Dit vakantiedomein is een oase van rust. Neem een verfrissende duik in het prachtig gelegen zwembad, stap in de jacuzzi voor een warme hydromassage met uitzicht op de Monte Subasio of bestel een drankje aan de houten buitenbar om een heerlijke vakantiedag mee af te sluiten.
Bij Residence Serena word je verwelkomd door Vlamingen Kris, Catherine, Jarno en Louise.

Een domein om van te dromen
Kris en Catherine maakten van hun nieuwe thuis echt een droomplek. Het perfect gerestaureerde complex omvat vier appartementen, een studio en vier vakantiewoningen, verdeeld over drie gebouwen op het domein. Alle accommodaties beschikken over wifi en airconditioning. Er is een ontbijtservice en overdag kun je aan de houten buitenbar terecht voor een hapje en een drankje.

Ontdek de omgeving van Residence Serena
In de tuin van Residence Serena kun je onbezorgd genieten van een ontspannen vakantie. Wil je een dagje naar Rome, een wijndomein gaan bezoeken, met de kinderen naar een waterpretpark of dineren in een gezellig restaurant? Kris en Catherine voorzien je graag van tips en helpen bij het maken van een reservering. Ook kunnen ze een dagje raften of paragliding organiseren, om op een unieke manier te genieten van het groene Umbrië.

Ook zin in een heerlijke vakantie in Umbrië? Je vindt Residence Serena aan de Frazione Porziano 89 in Assisi. Kijk voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid op de website van Residence Serena.

 

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram