Pas toestemmingsvoorkeuren aan

Wij gebruiken cookies om u te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over alle cookies onder elke toestemmingscategorie.

De cookies die zijn gecategoriseerd als "Noodzakelijk" worden in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het inschakelen van de basisfunctionaliteiten van de site.... 

Altijd actief

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Restaurantprijs

Verkiezing Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2025

Schrijf je nu in!

De wedstrijd

Vanaf nu kunnen restaurants die mee willen dingen naar deze prijs zich inschrijven! In nummer 3/2025 van Italië Magazine wordt een shortlist van tien genomineerde restaurants bekendgemaakt waaruit een deskundige jury de winnaar zal kiezen. Daarnaast kunnen lezers van Italië Magazine op hun favoriet stemmen voor de publieksprijs. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats aan het begin van de zomer. Hierbij hoort voor de winnaar van de juryprijs naast de award en ruime publiciteit via verschillende media, ook een uitgebreide reportage in Italië Magazine.

De criteria

  • De kaart moet Italiaans zijn en een goede selectie Italiaanse wijnen bevatten.
  • De keuken moet gebruikmaken van verse ingrediënten en Italiaanse producten.

Meedingen?

Ben je eigenaar van een Italiaans restaurant dat voldoet aan bovenstaande criteria en wil je kans maken op deze eretitel, meld je dan voor 14 maart 2025 aan via het onderstaande formulier. Je kunt ook als lezer je favoriete restaurant nomineren.

RvhJ - Aanmelding restaurant

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

nr. 2, 2025

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram