Wie is de beste thuiskok?

Tijdens het Italië Evenement op 1 t/m 3 juni in Haarzuilens organiseert Italië Magazine samen met FIC (Federazione Italiana Cuochi, de internationale vereniging van Italiaanse koks) , Enit (Italiaans verkeersbureau) en de foodsponsors Novitalia en Aromi Dal Mondo een spannende kookwedstrijd. In onze tent zullen telkens twee thuiskoks onder begeleiding van professionele FIC-chefs met 5 identieke ingrediënten het lekkerste gerecht binnen 20 minuten bereiden. Per dag vinden er twee wedstrijden plaats, dus vier thuiskoks maken dagelijks kans op prachtige prijzen, zoals een rijkgevulde Italiaanse goodiebag of zelfs een ticket van Alitalia!

Ben jij die getalenteerde thuiskok die zijn of haar hand niet omdraait voor een smakelijk Italiaans gerecht? Geef je dan nu op middels onderstaande formulier. Er zijn in totaal 12 plaatsen beschikbaar, dus geef ook aan op welke dag(en) je zou kunnen. De wedstrijden vinden plaats om 14.30 uur en 15.30 uur onder toeziend oog van de FIC-jury en bezoekers van het evenement.

 

Deelname is exclusief toegangskaart tot het evenement. Kandidaten krijgen uiterlijk 29 mei per e-mail bericht dat zij zijn uitgekozen. Professionele koks zijn uitgesloten van de wedstrijd. Wegens beperkt aantal plaatsen zal helaas niet iedereen kunnen worden geplaatst op de dag van hun wens, geef daarom meerdere dagen aan als je kunt. Over de uiteindelijke keuze van kandidaten wordt niet gecorrespondeerd.

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram