Wilde vijg & venkel t.w.v. € 29,99

Wilde vijg & venkel is niet zomaar een verzameling seizoensrecepten, het is een enkele reis naar de eenvoud en het genot van de Italiaanse keuken! Chef-kok en culinair schrijfster Letitia Clark brengt klassieke Italiaanse smaken en lichtere, moderne interpretaties samen in een kookboek dat de seizoenen volgt. Het doel: de beste smaken tot hun recht laten komen. Van verfrissende zomerse salades tot dampende kommen met winterse pasta, met dit kookboek kun je je hart ophalen!

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Als bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf de set.

Nieuwsbrief

Advertentie

Bezoek Italië, Emilia Romagna

instagram