abonneren-new

Word abonnee en ontvang Toscanini Pasta t.w.v. € 35

In dit rustiek-moderne kookboek brengt restaurant Toscanini de enorme diversiteit aan pastagerechten op toegankelijke wijze samen. Iedere stad of streek kent zo haar eigen klassiekers! Met beproefde, snelle recepten voor doordeweeks voor het hele gezin en gevulde pasta’s, lasagnes en hartverwarmende ragù’s voor in het weekend.

*Let op: dit kookboek verschijnt op 19 september 2023 en wordt dan direct naar u opgestuurd. 

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Als bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf de set.

 

Word abonnee en ontvang de Agenda en Scheurkalender 2024 t.w.v. € 33,90

Geniet het hele jaar van Italië met deze sprankelende agenda boordevol vermakelijke weetjes, seizoensrecepten en de tien leukste tips en adressen in il bel paese. En gebruik de scheurkalender voor je dagelijkse dosis dolce vita!

*Je betaalt tot 1 oktober geen verzendkosten binnen Nederland. De set wordt in september 2023 naar je verstuurd. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland.

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Vanaf 1 oktober wordt als bijdrage in de verzendkosten van de set eenmalig € 7 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf de set.

 

Word abonnee en ontvang ‘Autoroutes Noord- en Midden-Italië’ t.w.v. € 26,99

Deze fijne Capitool gids voert je weg van de gebaande paden naar mooie dorpen en adembenemende landschappen, authentieke restaurants en gastvrije hotels! 25 autoroutes – uiteenlopend van een tot vijf dagen – brengen je diep het ongerepte Italiaanse platteland in, met onderweg charmante eethuizen en accommodaties. Bij elke route hoort een wandeling door een oude stad of een fraai landschap, en vind je activiteiten en tips voor het kopen van lokale producten. De routes gaan onder andere door de regio van de Italiaanse meren, Venetië en Veneto, Umbrië en Le Marche.

Dit jaarabonnement (6 nummers) op Italië Magazine kost € 42,50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 4 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt. Neem contact op met de abonneeservice voor verzendtarieven naar het buitenland. U kunt het abonnement ook cadeau doen aan iemand anders, u ontvangt dan zelf het kookboek.

 

Korting

Je kunt in plaats van een welkomstgeschenk ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 36 (i.p.v. € 42,50) voor een jaarabonnement (6 edities) of € 72 (i.p.v. € 85) voor een tweejaarabonnement (12 edities). Ook deze abonnementen kun je aan iemand anders cadeau doen.